Till innehållet Till sidfoten To English Till startsidan

Underbar workshop- blomsterarrangemang

Välkommen till en härlig eftermiddag på Bunneys där vi skapar ett vackert blomsterarrangemang eller Centerpiece som man också kan kalla det, av de finaste blommorna i säsong.  🌷 

Kursen passar perfekt för dig som vill ha kul och lära något nytt, kanske vill du duka extra fint på festen eller om du jobbar på hotell eller restaurang.

Vi går igenom färg, form och komposition och vad man bör tänka på. Istället för stickmassa arbetar vi med en miljövänlig teknik och använder hönsnät i vasen tillsammans med en blomsterfakir (kenzan). 

Vi bjuder på bubbel och tilltugg. Era fina alster tar ni självklart med er hem. Även instruktioner så att ni kan fortsätta öva och göra fler vackra arrangemang.🌱

Kostnad 1195:-
I priset ingår blommor & grönt, vas, blomsterfakir, hönsnät, bubbel och tilltugg.
(meddela om allergier finns) Inga förkunskaper krävs.

Grupper, företag, kompisgäng kan maila oss och så hittar vi ett datum som passer er samt ett upplägg utefter era önskemål.

Avbokning är möjlig senast 5 dagar innan kursen. Din anmälan är inte personlig. Får du förhinder så kan du sälja eller ge bort din plats. Du kan även välja att gå kursen vid ett senare tillfälle.

 

Mer från oss

En underbar bukett till helgen

Öppettider
070-8571922 Ring
E-post